Prodej chalupy 110 m², Málkov

RK REKO Jana Kučabová

RK REKO Jana Kučabová

Beroun, Havlíčkova 7

Popis nemovitosti

Nabízíme volně stojící chalupu bez podsklepení s přízemím a podkrovím. V přízemí je malá vstupní chodba spolu s kuchyňkou a dva pokoje, v podkroví je hala , pokoj a půda. Na obytnou část navazuje nebytový prostor užívaný jako dílna a dále garáž.
Voda je čerpaná ze studny domácí vodárnou a rozvedená do přízemí i podkroví. Vytápění je zajištěno krbovými kamny, která dobře vyhřejí celý dům, případně lze využít el. přímotop. Odpadní vody jsou svedeny do dvou jímek, z nichž v jedné zůstává čistá voda vhodná k zalévání. Na zahradě se nachází udírna, venkovní sklep s klenutým stropem vhodný pro uskladnění ovoce i zeleniny. V roce 2022 byla opravena střecha , položena nová střešní krytina, a vyměněná okna za plastová. Celá nemovitost je oplocená a působí příjemným dojmem vesnického stavení, vhodného též k rekreaci.
Obec Málkov má 109 obyvatel a nachází se cca 10 km od okresního města Beroun. Okolí obce jsou louky, jsou zde pastvy pro koně, srnky a ovečky. Ve vedlejší obci Suchomasty je škola, školka, obchod.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 02262-1
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 843 m²
Plocha užitná 110 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

RK REKO Jana Kučabová

Beroun, Havlíčkova 7

Zobrazit kompletní nabídku RK

RK REKO Jana Kučabová

Sdílet nemovitost

TOPlist